Cărțile autorului Philip Kerr

Philip Kerr s‑a nascut la Edinburgh in 1956 si locuieste la Londra. Ca jurnalist independent, a scris pentru mai multe ziare si reviste, inclusiv pentru Sunday Times. Este autorul a unsprezece romane, printre care March Violets, The Pale Criminal si A German Requiem (publicate impreuna sub titlul Berlin Noir), A Philosophical Investigation, Dead Meat si Gridiron. A editat The Penguin Book of Lies si The Penguin Book of Fights, Feuds and Heartfelt Hatreds. Folosindu‑se de pseudonimul P.B. Kerr, a scris The Children of the Lamp, o carte pentru copii care s‑a bucurat de un enorm succes. Berlin Noir I. Toporasi de martie a aparut la Editura Polirom in anul 2007.

Afiseaza modulele

Categorii
Price
lei lei
Filter
Produs adăugat la favorite

Noi și partenerii noștri stocăm și/sau accesăm informațiile de pe un dispozitiv, cum ar fi modulele cookie, și prelucrăm date cu caracter personal, cum ar fi identificatori unici și informații standard trimise de un dispozitiv, pentru reclame și conținut personalizate, măsurători de reclame și de conținut, informații despre publicul-țintă, precum și în scopul dezvoltării și îmbunătățirii produselor.
Cu permisiunea dvs., noi și partenerii noștri putem folosi date și identificări precise de geolocație prin scanarea dispozitivului. Puteți da clic pentru a vă da acordul cu privire la prelucrarea realizată de către noi și partenerii noștri conform descrierii de mai sus.
Vă rugăm să rețineți că este posibil ca anumite prelucrări ale datelor dvs. cu caracter personal să nu necesite consimțământul dvs., dar aveți dreptul de a refuza o astfel de prelucrare. Preferințele dvs. se vor aplica numai acestui site web.