Cărțile autorului Ion Chiruță

Ion Chiruta (n. 29 iunie 1952) este absolvent al Facultatii de Psihologie si Asistenta Sociala din cadrul Universitatii .Petre Andrei. din Iasi, licentiat in psihologie si asistenta sociala. Timp de 30 de ani a profesat in sectia de Ortopedie-Traumatologie si in cadrul Centrului de Recoltare si Conservare a Sangelui, unitati ale Spitalului Judetean Neamt. Practica reflexologia din 1980. Din 2001 introduce si preda reflexologia la Universitatea „Vasile Alecsandri” din Bacau, sectia de Kinetoterapie, in cadrul cursurilor de licenta si de master; lector in cadrul scolii „Reflexo Vital Sibiu”, unde preda anatomia si fiziologia omului si cursuri de reflexologie. A fost prezent cu lucrari privitoare la diagnosticul si terapia reflexologica in cadrul unor sesiuni de comunicari stiintifice nationale si internationale. La Editura Polirom a mai publicat Terapia reflexologica aplicata in patologia femeii in toate etapele vietii (in colab., 2013).

Afiseaza modulele

Categorii
Price
lei lei
Filter
Produs adăugat la favorite

Noi și partenerii noștri stocăm și/sau accesăm informațiile de pe un dispozitiv, cum ar fi modulele cookie, și prelucrăm date cu caracter personal, cum ar fi identificatori unici și informații standard trimise de un dispozitiv, pentru reclame și conținut personalizate, măsurători de reclame și de conținut, informații despre publicul-țintă, precum și în scopul dezvoltării și îmbunătățirii produselor.
Cu permisiunea dvs., noi și partenerii noștri putem folosi date și identificări precise de geolocație prin scanarea dispozitivului. Puteți da clic pentru a vă da acordul cu privire la prelucrarea realizată de către noi și partenerii noștri conform descrierii de mai sus.
Vă rugăm să rețineți că este posibil ca anumite prelucrări ale datelor dvs. cu caracter personal să nu necesite consimțământul dvs., dar aveți dreptul de a refuza o astfel de prelucrare. Preferințele dvs. se vor aplica numai acestui site web.