Cărțile autorului Serge Ciccotti

Serge Ciccotti este doctor în psihologie, cercetător la Universitățile Paris X-Nanterre și Bretagne-Sud și psiholog. De același autor, la Editura Polirom au apărut: 150 de experimente în psihologie pentru cunoașterea celuilalt. Mecanismele comportamentelor cotidiene (2007) și 100 de experimente în psihologie pentru a ne cunoaște mai bine copilul – din perioada prenatală pîna la 3 ani (2008). Cele mai recente volume ale autorului: Quand tu nages dans le bonheur il y a toujours un abruti pour te sortir de l'eau (Dunod, Paris, 2018) și Psychologie de la connerie (Editions Sciences Humaines. Ouvrage collectif sous la direction de Jean-François Marmion).

Afiseaza modulele

Categorii
Price
lei lei
Filter
Produs adăugat la favorite

Noi și partenerii noștri stocăm și/sau accesăm informațiile de pe un dispozitiv, cum ar fi modulele cookie, și prelucrăm date cu caracter personal, cum ar fi identificatori unici și informații standard trimise de un dispozitiv, pentru reclame și conținut personalizate, măsurători de reclame și de conținut, informații despre publicul-țintă, precum și în scopul dezvoltării și îmbunătățirii produselor.
Cu permisiunea dvs., noi și partenerii noștri putem folosi date și identificări precise de geolocație prin scanarea dispozitivului. Puteți da clic pentru a vă da acordul cu privire la prelucrarea realizată de către noi și partenerii noștri conform descrierii de mai sus.
Vă rugăm să rețineți că este posibil ca anumite prelucrări ale datelor dvs. cu caracter personal să nu necesite consimțământul dvs., dar aveți dreptul de a refuza o astfel de prelucrare. Preferințele dvs. se vor aplica numai acestui site web.