Cărțile autorului Călin Ciobotari

Calin Ciobotari (n. 1979) este, din 2004, editorialist al cotidianului Flacara Iasului, departamentul „Cultural”, iar din 2005, redactor al revistei Dacia literara. Responsabil cu relatiile cu presa la Muzeul Literaturii Romane, Iasi; atributii de muzeograf la Casa Pogor din cadrul Muzeului Literaturii Romane, Iasi. Volume publicate: Planeta singuratatii (proza scurta, 2006), Securitatea se plictiseste de moarte, tovarase Comandant (teatru, 2007), Ginduri in aplicatie (publicistica, 2007).

Afiseaza modulele

Categorii
Price
lei lei
Filter
Produs adăugat la favorite

Noi și partenerii noștri stocăm și/sau accesăm informațiile de pe un dispozitiv, cum ar fi modulele cookie, și prelucrăm date cu caracter personal, cum ar fi identificatori unici și informații standard trimise de un dispozitiv, pentru reclame și conținut personalizate, măsurători de reclame și de conținut, informații despre publicul-țintă, precum și în scopul dezvoltării și îmbunătățirii produselor.
Cu permisiunea dvs., noi și partenerii noștri putem folosi date și identificări precise de geolocație prin scanarea dispozitivului. Puteți da clic pentru a vă da acordul cu privire la prelucrarea realizată de către noi și partenerii noștri conform descrierii de mai sus.
Vă rugăm să rețineți că este posibil ca anumite prelucrări ale datelor dvs. cu caracter personal să nu necesite consimțământul dvs., dar aveți dreptul de a refuza o astfel de prelucrare. Preferințele dvs. se vor aplica numai acestui site web.