Cărțile autorului Oksana Robski

Absolventa de jurnalistica si regie de film, Oksana Robski a realizat si scenariul pentru adaptarea cinematografica a romanului Ca$ual si se gindeste serios la posi­bilitatea de a juca ea insasi rolul principal.

Oksana Robski pare a fi sora geamana a eroinei din Ca$ual: cind un sot te paraseste pentru o blonda diafana, iar altul este ucis in urma unor rafuieli mafiote din Moscova anilor ’90, ce altceva poti face decit sa transformi aceasta experienta de viata intr-un roman de succes? „N-am urmarit nimic scriind aceasta carte. Am facut-o pentru propria mea placere”, marturiseste Oksana Robski intr-un interviu. Cu toate ca literatura nu s-a numarat niciodata printre principalele ei preocupari – femeie de afaceri plina de succes, Oksana a administrat un lant de magazine specializate in mobilier orien­tal, a pus pe picioare o firma de agenti de paza cu personal exclusiv feminin si a deschis un magazin de uniforme pentru angajati domestici –, s-a apucat de scris in mod „natural si spontan”.

 

Afiseaza modulele

Categorii
Price
lei lei
Filter
Produs adăugat la favorite

Noi și partenerii noștri stocăm și/sau accesăm informațiile de pe un dispozitiv, cum ar fi modulele cookie, și prelucrăm date cu caracter personal, cum ar fi identificatori unici și informații standard trimise de un dispozitiv, pentru reclame și conținut personalizate, măsurători de reclame și de conținut, informații despre publicul-țintă, precum și în scopul dezvoltării și îmbunătățirii produselor.
Cu permisiunea dvs., noi și partenerii noștri putem folosi date și identificări precise de geolocație prin scanarea dispozitivului. Puteți da clic pentru a vă da acordul cu privire la prelucrarea realizată de către noi și partenerii noștri conform descrierii de mai sus.
Vă rugăm să rețineți că este posibil ca anumite prelucrări ale datelor dvs. cu caracter personal să nu necesite consimțământul dvs., dar aveți dreptul de a refuza o astfel de prelucrare. Preferințele dvs. se vor aplica numai acestui site web.