Cărțile autorului M.J. Hyland

M.J. (Maria Joan) Hyland este scriitoare australiana de origine irlandeza. S-a nascut la Londra, in 1968, dar si-a petrecut copilaria in Australia si in Irlanda, la Dublin. A studiat Artele si Dreptul la Universitatea din Melbourne, lucrind pentru scurt timp in domeniul televiziunii si al cinematografiei, apoi ca avocata. si-a publicat primele povestiri la virsta de 17 ani, in revista Australian Short Stories, apoi in New York Stories, obtinind in America o nominalizare la Pushcart Prize. Primul roman, How the Light Gets In (2004), s-a aflat pe lista finalistilor la Commonwealth Writers Prize si la Barnes and Noble Discover Award, in 2005. Romanul de fata, al carui titlu original este Carry Me Down (2006), a fost nominalizat la prestigiosul Man Booker Prize in 2006.

Afiseaza modulele

Categorii
Price
lei lei
Filter
Produs adăugat la favorite

Noi și partenerii noștri stocăm și/sau accesăm informațiile de pe un dispozitiv, cum ar fi modulele cookie, și prelucrăm date cu caracter personal, cum ar fi identificatori unici și informații standard trimise de un dispozitiv, pentru reclame și conținut personalizate, măsurători de reclame și de conținut, informații despre publicul-țintă, precum și în scopul dezvoltării și îmbunătățirii produselor.
Cu permisiunea dvs., noi și partenerii noștri putem folosi date și identificări precise de geolocație prin scanarea dispozitivului. Puteți da clic pentru a vă da acordul cu privire la prelucrarea realizată de către noi și partenerii noștri conform descrierii de mai sus.
Vă rugăm să rețineți că este posibil ca anumite prelucrări ale datelor dvs. cu caracter personal să nu necesite consimțământul dvs., dar aveți dreptul de a refuza o astfel de prelucrare. Preferințele dvs. se vor aplica numai acestui site web.