Cărțile autorului Simona Sava

Simona Sava este profesor doctor, director al Departamentului de Ştiinţe ale Educaţiei, Facultatea de Sociologie şi Psihologie, Universitatea de Vest din Timişoara. A condus Institutul Român de Educaţie a Adulţilor din Timişoara (2000‑2013). Domeniile sale de competenţă sînt educaţia adulţilor, managementul educaţional, politicile educaţionale şi pedagogia universitară. În 2015 s-a abilitat la Universitatea din Bucureşti cu o teză privind profesionalizarea în educaţia adulţilor. Din 2008 este expert consultant pentru Comisia Europeană pentru politici de educaţie a adulţilor. Din 2017 face parte din International Hall of Fame on Adult and Continuing Education. S-a implicat activ în peste 20 de proiecte internaţionale de cercetare-dezvoltare-inovare, multe dintre ele sub directa sa coordonare. A publicat cărţi (Teorie şi practică în educaţia la distanţă, Bucureşti: Editura Didactică şi Pedagogică, 2003; Needs Analysis and Programme Planning in Adult Education, Opladen: Barbara Budrich Publishers, 2012), peste 80 de articole şi studii, a coordonat peste 15 cărţi, dintre care amintim volumele celor patru conferinţe naţionale de educaţie a adulţilor (2001, 2007, 2010, 2017), respectiv Researches in Adult Learning and Education: The European Dimension (Florenţa: Firenze University Press, 2016).

Afiseaza modulele

Categorii
Price
lei lei
Filter
Produs adăugat la favorite

Noi și partenerii noștri stocăm și/sau accesăm informațiile de pe un dispozitiv, cum ar fi modulele cookie, și prelucrăm date cu caracter personal, cum ar fi identificatori unici și informații standard trimise de un dispozitiv, pentru reclame și conținut personalizate, măsurători de reclame și de conținut, informații despre publicul-țintă, precum și în scopul dezvoltării și îmbunătățirii produselor.
Cu permisiunea dvs., noi și partenerii noștri putem folosi date și identificări precise de geolocație prin scanarea dispozitivului. Puteți da clic pentru a vă da acordul cu privire la prelucrarea realizată de către noi și partenerii noștri conform descrierii de mai sus.
Vă rugăm să rețineți că este posibil ca anumite prelucrări ale datelor dvs. cu caracter personal să nu necesite consimțământul dvs., dar aveți dreptul de a refuza o astfel de prelucrare. Preferințele dvs. se vor aplica numai acestui site web.