Cărțile autorului Florin Bondar

Florin Bondar este absolvent al Facultatii de Filosofie din Bucuresti. A obtinut diploma de master in politici publice in cadrul aceleiasi facultati, in prezent fiind doctorand al Scolii Nationale de Studii Politice si Administrative din Bucuresti. A contribuit, in calitate de expert, la formularea si implementarea masurilor de reformare a formularii politicilor publice la nivel central, initiate de Secretariatul General al Guvernului. In aceeasi perioada, a sustinut seminarii si cursuri in domeniul politicilor publice, precum si in cel al teoriei alegerilor rationale in cadrul Facultatii de Stiinte Politice (Scoala Nationala de Studii Politice si Administrative).

Afiseaza modulele

Categorii
Price
lei lei
Filter
Produs adăugat la favorite

Noi și partenerii noștri stocăm și/sau accesăm informațiile de pe un dispozitiv, cum ar fi modulele cookie, și prelucrăm date cu caracter personal, cum ar fi identificatori unici și informații standard trimise de un dispozitiv, pentru reclame și conținut personalizate, măsurători de reclame și de conținut, informații despre publicul-țintă, precum și în scopul dezvoltării și îmbunătățirii produselor.
Cu permisiunea dvs., noi și partenerii noștri putem folosi date și identificări precise de geolocație prin scanarea dispozitivului. Puteți da clic pentru a vă da acordul cu privire la prelucrarea realizată de către noi și partenerii noștri conform descrierii de mai sus.
Vă rugăm să rețineți că este posibil ca anumite prelucrări ale datelor dvs. cu caracter personal să nu necesite consimțământul dvs., dar aveți dreptul de a refuza o astfel de prelucrare. Preferințele dvs. se vor aplica numai acestui site web.