Cărțile autorului Jeffery Deaver

Jeffery Deaver este autorul bestsellerului Colectionarul de oase, aparuta tot la Polirom, carte care sta la baza filmului cu acelasi titlu, avindu-i ca protagonisti pe Denzel Washington si Angelina Jolie.
Jeffery Deaver s-a nascut in 1950, intr-o suburbie a orasului Chicago. A scris prima carte la numai 11 ani. Dupa o cariera stralucita in jurnalism (a fost corespondent la New York Times si Wall Street Journal), apoi in avocatura, incepind din 1990 s-a dedicat in intregime scrisului. A publicat pina in prezent 21 de romane care s-au bucurat de un enorm succes, fiind traduse in 35 de limbi si figurind pe cele mai importante liste de bestselleruri din intreaga lume. A fost nominalizat de sase ori la Edgar Award, decernat de Mystery Writers of America, si a obtinut un premiu Anthony, Gumshoe Award, trei Ellery Queen Reader's Awards for Best Short Story of the Year si W.H. Smith Thumping Good Read Award. De asemenea, i s-au mai decernat The Crime Writers' Association of Great Britain's Ian Fleming Steel Dagger Award si The Short Story Dagger. La Polirom au aparut Colectionarul de oase (2007) si Omul disparut (2007).

Afiseaza modulele

Categorii
Price
lei lei
Filter
Produs adăugat la favorite

Noi și partenerii noștri stocăm și/sau accesăm informațiile de pe un dispozitiv, cum ar fi modulele cookie, și prelucrăm date cu caracter personal, cum ar fi identificatori unici și informații standard trimise de un dispozitiv, pentru reclame și conținut personalizate, măsurători de reclame și de conținut, informații despre publicul-țintă, precum și în scopul dezvoltării și îmbunătățirii produselor.
Cu permisiunea dvs., noi și partenerii noștri putem folosi date și identificări precise de geolocație prin scanarea dispozitivului. Puteți da clic pentru a vă da acordul cu privire la prelucrarea realizată de către noi și partenerii noștri conform descrierii de mai sus.
Vă rugăm să rețineți că este posibil ca anumite prelucrări ale datelor dvs. cu caracter personal să nu necesite consimțământul dvs., dar aveți dreptul de a refuza o astfel de prelucrare. Preferințele dvs. se vor aplica numai acestui site web.