Cărțile autorului Alin Buzărin

Alin Buzarin (n. 1965, Craiova) a debutat in presa in 1991 in saptaminalul Fotbal plus, iar din 1992 a fost reporter la Sportul Romanesc. De-a lungul timpului, s-a remarcat printr-o prolifica activitate in mass-media: reporter special si editorialist la ProSport si, din 2003, la Gazeta Sporturilor, (co)realizator al talk-show-urilor ?Sport Weekend? (Radio Contact) si ?Derby? (Radio Total Sport FM), invitat permanent la ?Procesul Etapei? (ProTV), ?Recursul Etapei? (Antena 1) si ?Sport Show? (OTV), comentator de fotbal la ProTV si TVR. In vara anului 2006 a realizat emisiunea zilnica ?Povestea Mondialelor? (Antena 3), iar in primavara lui 2007 a fost documentarist al emisiunii ?Replay?, difuzata zilnic pe TVR 2. Este coautor al volumului Larousse. Enciclopedia fotbalului (2002). In aprilie 2007 a fost distins cu premiul sectiunii ?Editorial presa scrisa?, in cadrul Galei Premiilor Clubului Roman de Presa.

Afiseaza modulele

Categorii
Price
lei lei
Filter
Produs adăugat la favorite

Noi și partenerii noștri stocăm și/sau accesăm informațiile de pe un dispozitiv, cum ar fi modulele cookie, și prelucrăm date cu caracter personal, cum ar fi identificatori unici și informații standard trimise de un dispozitiv, pentru reclame și conținut personalizate, măsurători de reclame și de conținut, informații despre publicul-țintă, precum și în scopul dezvoltării și îmbunătățirii produselor.
Cu permisiunea dvs., noi și partenerii noștri putem folosi date și identificări precise de geolocație prin scanarea dispozitivului. Puteți da clic pentru a vă da acordul cu privire la prelucrarea realizată de către noi și partenerii noștri conform descrierii de mai sus.
Vă rugăm să rețineți că este posibil ca anumite prelucrări ale datelor dvs. cu caracter personal să nu necesite consimțământul dvs., dar aveți dreptul de a refuza o astfel de prelucrare. Preferințele dvs. se vor aplica numai acestui site web.