Cărțile autorului Lăcrămioara Ochiuz

Prof. univ. dr. Lăcrămioara Ochiuz, absolventă a Facultății de Farmacie din Iași, promoția 1998, cadru didactic al Universității de Medicină și Farmacie „Grigore T. Popa”, Iași, Facultatea de Farmacie (din 2004), farmacist specialist (2005), farmacist primar (2010) și doctor în științe farmaceutice (din 2010). Din anul 2000 este licențiată a statului Israel, specialitatea Farmacie Generală. A efectuat o serie de specializări în domeniul Tehnologiei Farmaceutice, la Valencia, Spania (2007) și Ljubljana, Slovenia (2011). Este membru al Societății de Medici și Naturaliști Iași (2004), al Societății de Istorie a Farmaciei (2005), al Sociedad d’Amicis de la Historia de la Ciencia Farmaceutica Catalana, Barcelona (2005), al Societății de Științe Farmaceutice din România (2007), al Controlled Release Society, SUA (2007). Este autor a trei brevete de invenție în domeniul formelor farmaceutice cu cedare modificată. A publicat peste 80 de lucrări tip review sau research article în reviste indexate ISI WebofKnowledge și peste 60 lucrări în diferite Baze de Date Internaționale. La Editura Polirom a mai publicat volumele Dicționar farmaceutic (în colab., ed. a III‑a, 2014), Terminologie medicală și farmaceutică (în colab., ed. I, 2007, ed. a II‑a, 2011) și a semnat capitole în Tehnologie farmaceutică, vol. 1 (ed. a III‑a, 2011), vol. 2 (ed. I, 2008, ed. a II‑a, 2017), vol. 3 (ed. I, 2009, ed. a II‑a, 2017).

Afiseaza modulele

Categorii
Price
lei lei
Filter
Produs adăugat la favorite

Noi și partenerii noștri stocăm și/sau accesăm informațiile de pe un dispozitiv, cum ar fi modulele cookie, și prelucrăm date cu caracter personal, cum ar fi identificatori unici și informații standard trimise de un dispozitiv, pentru reclame și conținut personalizate, măsurători de reclame și de conținut, informații despre publicul-țintă, precum și în scopul dezvoltării și îmbunătățirii produselor.
Cu permisiunea dvs., noi și partenerii noștri putem folosi date și identificări precise de geolocație prin scanarea dispozitivului. Puteți da clic pentru a vă da acordul cu privire la prelucrarea realizată de către noi și partenerii noștri conform descrierii de mai sus.
Vă rugăm să rețineți că este posibil ca anumite prelucrări ale datelor dvs. cu caracter personal să nu necesite consimțământul dvs., dar aveți dreptul de a refuza o astfel de prelucrare. Preferințele dvs. se vor aplica numai acestui site web.