Cărțile autorului Gabriela Gavril

Gabriela Gavril (n. 1967, Iasi) critic literar, publicista, traducatoare. Lector universitar doctor la Facultatea de Litere a Universitatii ?Al.I. Cuza? din Iasi, redactor-sef al revistei Timpul din 2002, iar din 2004 lector de cultura si civilizatie romaneasca la Universitatea Jagellona din Cracovia, Polonia. A mai publicat volumul de critica literara De la ?Manifest? la ?Adio, Europa!?. Cercul Literar de la Sibiu (Editura Universitatii ?Al.I. Cuza?, Iasi, 2003), a scris studii in volume colective din Romania si din strainatate, a semnat cronici si traduceri in publicatiile culturale. Fiecare cu Budapesta lui reprezinta debutul editorial in proza al autoarei.

Afiseaza modulele

Categorii
Price
lei lei
Filter
Produs adăugat la favorite

Noi și partenerii noștri stocăm și/sau accesăm informațiile de pe un dispozitiv, cum ar fi modulele cookie, și prelucrăm date cu caracter personal, cum ar fi identificatori unici și informații standard trimise de un dispozitiv, pentru reclame și conținut personalizate, măsurători de reclame și de conținut, informații despre publicul-țintă, precum și în scopul dezvoltării și îmbunătățirii produselor.
Cu permisiunea dvs., noi și partenerii noștri putem folosi date și identificări precise de geolocație prin scanarea dispozitivului. Puteți da clic pentru a vă da acordul cu privire la prelucrarea realizată de către noi și partenerii noștri conform descrierii de mai sus.
Vă rugăm să rețineți că este posibil ca anumite prelucrări ale datelor dvs. cu caracter personal să nu necesite consimțământul dvs., dar aveți dreptul de a refuza o astfel de prelucrare. Preferințele dvs. se vor aplica numai acestui site web.