Cărțile autorului Roddy Doyle

Roddy Doyle (n. 1958, la Dublin) este romancier, dramaturg si scenarist. Primul sau roman, The Commitments, a fost publicat cu mare succes in 1987 si ecranizat de Alan Parker, al carui film a fost distins cu un premiu BAFTA. The Snapper (1990) a fost la rindul sau adaptat pentru marele ecran, in regia lui Stephen Frears, ca si The Van (1991), roman nominalizat la Booker Prize, pe care Doyle il va obtine doi ani mai tirziu pentru Paddy Clarke ha, ha, ha, cartea cea mai bine vinduta din intreaga istorie a acestui prestigios premiu. Dintre celelalte romane ale sale mentionam The Woman Who Walked Into Doors (1996), A Star Called Henry (1999), Oh, Play That Thing (2004), Paula Spencer (2006).

Afiseaza modulele

Categorii
Price
lei lei
Filter
Produs adăugat la favorite

Noi și partenerii noștri stocăm și/sau accesăm informațiile de pe un dispozitiv, cum ar fi modulele cookie, și prelucrăm date cu caracter personal, cum ar fi identificatori unici și informații standard trimise de un dispozitiv, pentru reclame și conținut personalizate, măsurători de reclame și de conținut, informații despre publicul-țintă, precum și în scopul dezvoltării și îmbunătățirii produselor.
Cu permisiunea dvs., noi și partenerii noștri putem folosi date și identificări precise de geolocație prin scanarea dispozitivului. Puteți da clic pentru a vă da acordul cu privire la prelucrarea realizată de către noi și partenerii noștri conform descrierii de mai sus.
Vă rugăm să rețineți că este posibil ca anumite prelucrări ale datelor dvs. cu caracter personal să nu necesite consimțământul dvs., dar aveți dreptul de a refuza o astfel de prelucrare. Preferințele dvs. se vor aplica numai acestui site web.