Cărțile autorului M. Agheev

De peste sapte decenii, identitatea reala a scriitorului care se ascunde sub pseudonimul M. Agheev a fost si continua sa fie subiect de dezbatere si controversa printre specialistii in literatura rusa moderna. Pe baza unor argumente de ordin biografic, tematic si/sau stilistic, Romanul cocainei, singura carte semnata de ?Agheev?, i-a fost atribuit, printre altii, lui Vladimir Nabokov, I. Bunin, Mark Aldanov si Mark Levi, dar nici una dintre aceste posibile paternitati nu a fost vreodata confirmata dincolo de orice indoiala, nici asumata de vreunul dintre scriitorii amintiti. Acesta insa este doar unul dintre elementele care contribuie la destinul spectaculos al unei carti care, publicata pentru prima oara in 1934, respectiv (in volum) in 1936 si foarte bine primita de critica vremii, a cazut in uitare si a fost redescoperita dupa aproape o jumatate de secol ? mai intii in Occident, apoi in tara sa de origine, Rusia ?, devenind una dintre cele mai citite opere in proza din lume, alaturi de Lolita lui Nabokov.

Afiseaza modulele

Categorii
Price
lei lei
Filter
Produs adăugat la favorite

Noi și partenerii noștri stocăm și/sau accesăm informațiile de pe un dispozitiv, cum ar fi modulele cookie, și prelucrăm date cu caracter personal, cum ar fi identificatori unici și informații standard trimise de un dispozitiv, pentru reclame și conținut personalizate, măsurători de reclame și de conținut, informații despre publicul-țintă, precum și în scopul dezvoltării și îmbunătățirii produselor.
Cu permisiunea dvs., noi și partenerii noștri putem folosi date și identificări precise de geolocație prin scanarea dispozitivului. Puteți da clic pentru a vă da acordul cu privire la prelucrarea realizată de către noi și partenerii noștri conform descrierii de mai sus.
Vă rugăm să rețineți că este posibil ca anumite prelucrări ale datelor dvs. cu caracter personal să nu necesite consimțământul dvs., dar aveți dreptul de a refuza o astfel de prelucrare. Preferințele dvs. se vor aplica numai acestui site web.