Cărțile autorului Joel Dehasse

Dr. Joel Dehasse este veterinar, specialist in comportamentul animalelor de companie, conferentiar si consultant international, specialist in terapie familiala. Dintre lucrarile sale amintim: Mon chien est d?une humeur de chien (1985), L?homeopathie, pour votre chien, pour votre chat (1987), Ma vie de chat (1991), Chiens hors du commun (1997), Chats hors du commun (1999), Mon chien est bien eleve (2000), Mon jeune chien a des problemes (2000), Mon chien est-il dominant? (2000), Le chien qui vous convient (2002), Le chien agressif (2002), L?education du chien (2004). De acelasi autor, la Editura Polirom au aparut: Ghid practic pentru educarea pisicilor (2007) si Ghid practic pentru educarea ciinilor. Comportament ? Socializare ? Invatare (2007).

Afiseaza modulele

Categorii
Price
lei lei
Filter
Produs adăugat la favorite

Noi și partenerii noștri stocăm și/sau accesăm informațiile de pe un dispozitiv, cum ar fi modulele cookie, și prelucrăm date cu caracter personal, cum ar fi identificatori unici și informații standard trimise de un dispozitiv, pentru reclame și conținut personalizate, măsurători de reclame și de conținut, informații despre publicul-țintă, precum și în scopul dezvoltării și îmbunătățirii produselor.
Cu permisiunea dvs., noi și partenerii noștri putem folosi date și identificări precise de geolocație prin scanarea dispozitivului. Puteți da clic pentru a vă da acordul cu privire la prelucrarea realizată de către noi și partenerii noștri conform descrierii de mai sus.
Vă rugăm să rețineți că este posibil ca anumite prelucrări ale datelor dvs. cu caracter personal să nu necesite consimțământul dvs., dar aveți dreptul de a refuza o astfel de prelucrare. Preferințele dvs. se vor aplica numai acestui site web.