Cărțile autorului Domenico Fisichella

Domenico Fisichella (n. 1935), personalitate proeminenta a scenei politice italiene, este politolog si profesor titular la Universitatea din Florenta si Universitatea ?La Sapienza? din Roma, membru al Consiliului Stiintific al Institutului Enciclopedic Italian. A publicat numeroase studii si volume traduse in mai multe limbi si a fost, vreme de aproape treizeci de ani, editorialist al unor importante cotidiene din peninsula. Ministru al Bunurilor Culturale si Ambientale (1994), cofondator al Alleanza Nazionale si presedinte, pina in 2005, al Adunarii Nationale a acestui partid, senator reconfirmat pe parcursul a patru legislaturi, Domenico Fisichella a fost vicepresedintele Senatului Republicii Italiene in perioada 1996-2006. A participat la alegerile din 2006 pe listele formatiunii politice Margherita, fiind ales senator.

Afiseaza modulele

Categorii
Price
lei lei
Filter
Produs adăugat la favorite

Noi și partenerii noștri stocăm și/sau accesăm informațiile de pe un dispozitiv, cum ar fi modulele cookie, și prelucrăm date cu caracter personal, cum ar fi identificatori unici și informații standard trimise de un dispozitiv, pentru reclame și conținut personalizate, măsurători de reclame și de conținut, informații despre publicul-țintă, precum și în scopul dezvoltării și îmbunătățirii produselor.
Cu permisiunea dvs., noi și partenerii noștri putem folosi date și identificări precise de geolocație prin scanarea dispozitivului. Puteți da clic pentru a vă da acordul cu privire la prelucrarea realizată de către noi și partenerii noștri conform descrierii de mai sus.
Vă rugăm să rețineți că este posibil ca anumite prelucrări ale datelor dvs. cu caracter personal să nu necesite consimțământul dvs., dar aveți dreptul de a refuza o astfel de prelucrare. Preferințele dvs. se vor aplica numai acestui site web.