Cărțile autorului Lee Martin

Lee Martin a studiat la universitatile din Nebraska si Arkansas, iar in prezent preda cursuri de scriere creativa la Universitatea de Stat din Ohio. A publicat eseuri si povestiri in Harper?s, Story, The Southern Review, Kenyon Review si alte periodice americane. Debutul sau editorial din 1996 cu o culegere de povestiri, The Least You Need to Know, i-a adus recunoasterea criticii si premiul Mary McCarthy pentru proza scurta, un succes confirmat patru ani mai tirziu, cind volumul lui de memorii, From Our House, a fost selectat printre cele mai bune carti apartinind tinerei generatii de scriitori americani. Primul sau roman, Quakertown (2001), a fost distins cu un premiu acordat de Lawrence Foundation si cu Glenna Luschei Award, iar in 2006 O vara fara de sfirsit s-a numarat printre finalistele prestigiosului concurs Pulitzer.

Afiseaza modulele

Categorii
Price
lei lei
Filter
Produs adăugat la favorite

Noi și partenerii noștri stocăm și/sau accesăm informațiile de pe un dispozitiv, cum ar fi modulele cookie, și prelucrăm date cu caracter personal, cum ar fi identificatori unici și informații standard trimise de un dispozitiv, pentru reclame și conținut personalizate, măsurători de reclame și de conținut, informații despre publicul-țintă, precum și în scopul dezvoltării și îmbunătățirii produselor.
Cu permisiunea dvs., noi și partenerii noștri putem folosi date și identificări precise de geolocație prin scanarea dispozitivului. Puteți da clic pentru a vă da acordul cu privire la prelucrarea realizată de către noi și partenerii noștri conform descrierii de mai sus.
Vă rugăm să rețineți că este posibil ca anumite prelucrări ale datelor dvs. cu caracter personal să nu necesite consimțământul dvs., dar aveți dreptul de a refuza o astfel de prelucrare. Preferințele dvs. se vor aplica numai acestui site web.