Cărțile autorului Ilie Danilov

Ilie Danilov este conferentiar doctor la Catedra de Slavistica a Universitatii „Al.I. Cuza” din Iasi si redactor al revistei Kitej-grad. A urmat stagii de specializare in Polonia (1978) si Bulgaria (1992). Semneaza traducerea Scrierilor politice ale lui F.M. Dostoievski, volum aparut la Editura Polirom (1999). A publicat peste 80 de studii stiintifice, carti de autor in domeniul lingvisticii, culegeri de texte si manuale de limba romana pentru studentii straini, precum si proza scurta si teatru in reviste culturale (Timpul, Cronica, Kitej-grad) sau in volum: Facatorii de minuni din Arbanasia (1999), Rezervatia mitocanilor (2002).

Afiseaza modulele

Categorii
Price
lei lei
Filter
Produs adăugat la favorite

Noi și partenerii noștri stocăm și/sau accesăm informațiile de pe un dispozitiv, cum ar fi modulele cookie, și prelucrăm date cu caracter personal, cum ar fi identificatori unici și informații standard trimise de un dispozitiv, pentru reclame și conținut personalizate, măsurători de reclame și de conținut, informații despre publicul-țintă, precum și în scopul dezvoltării și îmbunătățirii produselor.
Cu permisiunea dvs., noi și partenerii noștri putem folosi date și identificări precise de geolocație prin scanarea dispozitivului. Puteți da clic pentru a vă da acordul cu privire la prelucrarea realizată de către noi și partenerii noștri conform descrierii de mai sus.
Vă rugăm să rețineți că este posibil ca anumite prelucrări ale datelor dvs. cu caracter personal să nu necesite consimțământul dvs., dar aveți dreptul de a refuza o astfel de prelucrare. Preferințele dvs. se vor aplica numai acestui site web.