Cărțile autorului Liviu Voinea

Liviu Voinea (n. 1975), conferentiar universitar la Scoala Nationala de Studii Politice si Administrative (SNSPA). A fost angajat al Comisiei Europene (2004), fiind cercetator in cadrul Institutului de Studii Tehnologice Prospective – Centrul Comun de Cercetari al Comisiei Europene din Sevilla (Spania). A lucrat ca expert in numeroase proiecte internationale pentru Comisia Europeana (programe PHARE si Programul Cadru 6), Banca Mondiala, OCDE, Forumul Economic Mondial, Institutul de Studii Economice Internationale din Viena. Din 2003 face parte din European International Business Academy, iar intre 2002 si 2004 a fost secretar executiv al European Association for Comparative Economic Studies. De acelasi autor: Politica valutara a Americii Latine (1997); Corporatiile transnationale si economiile nationale (2001); Economie regionala: Europa de Sud-Est si integrarea europeana (2002); Institutii ale Uniunii Europene. Integrare, europenizare, regionalizare (2005); Performanta in contextul agendei Lisabona: experiente de succes, design institutional, implicatii pentru Romania (coord., 2006).

Afiseaza modulele

Categorii
Price
lei lei
Filter
Produs adăugat la favorite

Noi și partenerii noștri stocăm și/sau accesăm informațiile de pe un dispozitiv, cum ar fi modulele cookie, și prelucrăm date cu caracter personal, cum ar fi identificatori unici și informații standard trimise de un dispozitiv, pentru reclame și conținut personalizate, măsurători de reclame și de conținut, informații despre publicul-țintă, precum și în scopul dezvoltării și îmbunătățirii produselor.
Cu permisiunea dvs., noi și partenerii noștri putem folosi date și identificări precise de geolocație prin scanarea dispozitivului. Puteți da clic pentru a vă da acordul cu privire la prelucrarea realizată de către noi și partenerii noștri conform descrierii de mai sus.
Vă rugăm să rețineți că este posibil ca anumite prelucrări ale datelor dvs. cu caracter personal să nu necesite consimțământul dvs., dar aveți dreptul de a refuza o astfel de prelucrare. Preferințele dvs. se vor aplica numai acestui site web.