Cărțile autorului Aris Fioretos

Aris Fioretos s-a nascut in 1960 la Gothenburg, in Suedia – parintii sai sint de origine greaca si austriaca –, si a studiat la Stockholm, la Paris si in Statele Unite, la Universitatea Yale. Pe linga romane (Stockholm Noir, 2000, Adevarul despre Sascha Knisch, 2006), a mai publicat eseuri (Cartea despre fantome,1996, Cartea gri, 1999, Craniile, 2001), povestiri si poeme in proza, in limbile suedeza si engleza. A cistigat o serie de premii literare si burse de cercetare decernate de Academia Suedeza, Academia Americana din Berlin si Colegiul All Souls din cadrul Universitatii Oxford. Din 2003 este consilier cultural la Ambasada Suediei din Berlin.

Afiseaza modulele

Categorii
Price
lei lei
Filter
Produs adăugat la favorite

Noi și partenerii noștri stocăm și/sau accesăm informațiile de pe un dispozitiv, cum ar fi modulele cookie, și prelucrăm date cu caracter personal, cum ar fi identificatori unici și informații standard trimise de un dispozitiv, pentru reclame și conținut personalizate, măsurători de reclame și de conținut, informații despre publicul-țintă, precum și în scopul dezvoltării și îmbunătățirii produselor.
Cu permisiunea dvs., noi și partenerii noștri putem folosi date și identificări precise de geolocație prin scanarea dispozitivului. Puteți da clic pentru a vă da acordul cu privire la prelucrarea realizată de către noi și partenerii noștri conform descrierii de mai sus.
Vă rugăm să rețineți că este posibil ca anumite prelucrări ale datelor dvs. cu caracter personal să nu necesite consimțământul dvs., dar aveți dreptul de a refuza o astfel de prelucrare. Preferințele dvs. se vor aplica numai acestui site web.