Cărțile autorului Radu Mușat

Radu Musat (1912-1993) a fost licentiat in Drept si in Litere al Universitatii din Iasi. Si-a inceput cariera didactica la Scoala Militara de la Manastirea Dealu si la Scoala Militara din Predeal, ca profesor de limba franceza. A luptat pe frontul de Est pina in 1942, cind a cazut prizonier si a fost internat in lagarul pentru ofiteri de la manastirea Oranki, pina in 1948. A fost decorat cu Ordinele „Coroana Romaniei” si „Virtutea Militara”. La intoarcerea din prizonierat, a predat limba romana si istoria in mai multe scoli rurale si la Liceul Agricol din Buzau, dupa care a fost angajat ca profesor de franceza la Liceul „B.P. Hasdeu” din Buzau, al carui director adjunct a devenit. Intelectual poliglot cu aspiratii enciclopediste, profesorul Radu Musat a contribuit la educarea a numeroase generatii de tineri in spiritul valorilor umaniste.

Afiseaza modulele

Categorii
Price
lei lei
Filter
Produs adăugat la favorite

Noi și partenerii noștri stocăm și/sau accesăm informațiile de pe un dispozitiv, cum ar fi modulele cookie, și prelucrăm date cu caracter personal, cum ar fi identificatori unici și informații standard trimise de un dispozitiv, pentru reclame și conținut personalizate, măsurători de reclame și de conținut, informații despre publicul-țintă, precum și în scopul dezvoltării și îmbunătățirii produselor.
Cu permisiunea dvs., noi și partenerii noștri putem folosi date și identificări precise de geolocație prin scanarea dispozitivului. Puteți da clic pentru a vă da acordul cu privire la prelucrarea realizată de către noi și partenerii noștri conform descrierii de mai sus.
Vă rugăm să rețineți că este posibil ca anumite prelucrări ale datelor dvs. cu caracter personal să nu necesite consimțământul dvs., dar aveți dreptul de a refuza o astfel de prelucrare. Preferințele dvs. se vor aplica numai acestui site web.