Cărțile autorului Andrei Gheorghe

Andrei Gheorghe (1962-2018) absolvent al Facultatii de Limbi Straine (sectia engleza-rusa), Universitatea Bucuresti. Intre 1991 si 1993 a fost reporter special la Radio Constanta si a realizat mai multe emisiuni la posturile Radio Sky Constanta (1993-1996; „Videomania”, „Vineri 13” si „Midnight Killer”), Pro FM Bucuresti (1996-2002; „13/14”), si „Lantul Slabiciunilor” la Pro TV. Intre 2002 si 2003 realizeaza la Antena 1 emisiunea „Gheorghe” si reia „13/14”, mai intii la Radio 21, apoi, in perioada 2005-2006, la Radio Total. A avut un rol secundar in filmele Amen al lui Costa Gavras, Tinerete fara tinerete al lui Francis Ford Coppola si a colaborat cu Parazitii pentru albumul Irefutabil. Din 2004 pina in prezent, a fost consilier media si realizator de emisiuni („Politica, frate” si „Am o stire pentru tine”) la Realitatea TV. A scris la Academia Catavencu si a fost colaborator permanent al ghidului 24-FUN.

Afiseaza modulele

Categorii
Price
lei lei
Filter
Produs adăugat la favorite

Noi și partenerii noștri stocăm și/sau accesăm informațiile de pe un dispozitiv, cum ar fi modulele cookie, și prelucrăm date cu caracter personal, cum ar fi identificatori unici și informații standard trimise de un dispozitiv, pentru reclame și conținut personalizate, măsurători de reclame și de conținut, informații despre publicul-țintă, precum și în scopul dezvoltării și îmbunătățirii produselor.
Cu permisiunea dvs., noi și partenerii noștri putem folosi date și identificări precise de geolocație prin scanarea dispozitivului. Puteți da clic pentru a vă da acordul cu privire la prelucrarea realizată de către noi și partenerii noștri conform descrierii de mai sus.
Vă rugăm să rețineți că este posibil ca anumite prelucrări ale datelor dvs. cu caracter personal să nu necesite consimțământul dvs., dar aveți dreptul de a refuza o astfel de prelucrare. Preferințele dvs. se vor aplica numai acestui site web.