Cărțile autorului Nicolae Radu

Nicolae Radu, absolvent al Facultatii de Psihosociologie din cadrul Academiei Nationale de Informatii, este doctor in psihologie al Universitatii Bucuresti (2005) si maior in cadrul Serviciului de Protectie si Paza (SPP). Intre 2003 si 2006 a lucrat in cadrul Ministerului Justitiei, unde a infiintat Serviciul de Expertiza Psihologica si Evaluare Profesionala. A implementat un sistem de evaluare psihologica, diferentiat pe categorii de personal, pentru selectia, promovarea si expertizarea personalului destinat misiunilor speciale. Semneaza numeroase articole in publicatii din domeniu. Din anul 2006 este seful Centrului de Expertiza si Asistenta Psihologica din cadrul Serviciului de Protectie si Paza (SPP).

Afiseaza modulele

Categorii
Price
lei lei
Filter
Produs adăugat la favorite

Noi și partenerii noștri stocăm și/sau accesăm informațiile de pe un dispozitiv, cum ar fi modulele cookie, și prelucrăm date cu caracter personal, cum ar fi identificatori unici și informații standard trimise de un dispozitiv, pentru reclame și conținut personalizate, măsurători de reclame și de conținut, informații despre publicul-țintă, precum și în scopul dezvoltării și îmbunătățirii produselor.
Cu permisiunea dvs., noi și partenerii noștri putem folosi date și identificări precise de geolocație prin scanarea dispozitivului. Puteți da clic pentru a vă da acordul cu privire la prelucrarea realizată de către noi și partenerii noștri conform descrierii de mai sus.
Vă rugăm să rețineți că este posibil ca anumite prelucrări ale datelor dvs. cu caracter personal să nu necesite consimțământul dvs., dar aveți dreptul de a refuza o astfel de prelucrare. Preferințele dvs. se vor aplica numai acestui site web.