Cărțile autorului Ferucio Laurențiu Țiplea

Ferucio Laurentiu Tiplea este profesor universitar doctor la Facultatea de Informatica a Universitatii „Alexandru Ioan Cuza” din Iasi. Domeniile de cercetare in care activeaza sint: retele Petri, limbaje formale si teoria automatelor, complexitatea calculului, teoria codurilor, tehnici de verificare, criptografie si securitatea informatiei. In fiecare din aceste domenii a publicat articole de cercetare in reviste de circulatie internationala si a comunicat lucrari la conferinte internationale. A conferentiat ca profesor invitat la diverse universitati din Germania, Franta, Ungaria, Statele Unite ale Americii, Japonia si Grecia si a beneficiat de granturi si burse oferite de DAAD, Academia Germana, Monbusho si Fulbright. Din ianuarie 2004 pina in aprilie 2006 a activat ca Visiting Professor la University of Central Florida, School of Electrical Engineering and Computer Science, unde a predat cursul COT3100H: Honors Introduction to Discrete Structures bazat pe cartea Fundamentele algebrice ale informaticii (2006).

Afiseaza modulele

Categorii
Price
lei lei
Filter
Produs adăugat la favorite

Noi și partenerii noștri stocăm și/sau accesăm informațiile de pe un dispozitiv, cum ar fi modulele cookie, și prelucrăm date cu caracter personal, cum ar fi identificatori unici și informații standard trimise de un dispozitiv, pentru reclame și conținut personalizate, măsurători de reclame și de conținut, informații despre publicul-țintă, precum și în scopul dezvoltării și îmbunătățirii produselor.
Cu permisiunea dvs., noi și partenerii noștri putem folosi date și identificări precise de geolocație prin scanarea dispozitivului. Puteți da clic pentru a vă da acordul cu privire la prelucrarea realizată de către noi și partenerii noștri conform descrierii de mai sus.
Vă rugăm să rețineți că este posibil ca anumite prelucrări ale datelor dvs. cu caracter personal să nu necesite consimțământul dvs., dar aveți dreptul de a refuza o astfel de prelucrare. Preferințele dvs. se vor aplica numai acestui site web.