Cărțile autorului Alin Gavreliuc

Alin Gavreliuc este profesor universitar la Universitatea de Vest din Timişoara, Facultatea de Psihologie şi Sociologie, doctor în Psihologie socială al Universităţii din Bucureşti (2003), cu abilitarea obţinută în Psihologie la Universitatea „Babeş-Bolyai” din Cluj-Napoca (2013). Este membru al Asociaţiei Internaţionale de Psihologie Interculturală – IACCP (International Association for Cross-Cultural Psychology). Semnează şapte volume în calitate de unic autor, cinci în calitate de coautor sau coordonator, precum şi peste 50 de articole în reviste şi volume de specialitate din ţară şi din străinătate şi studii în cele mai relevante jurnale din lume în domeniul psihologiei interculturale (Journal of Cross-Cultural Psychology) şi psihologiei sociale (Journal of Personality and Social Psychology). A coordonat sau a fost integrat în colectivul a peste 20 de proiecte de cercetare şi implementare cu finanţare naţională sau internaţională. De acelaşi autor, la Editura Polirom au mai apărut: De la relaţiile interpersonale la comunicarea socială. Psihologia socială şi stadiile progresive ale articulării sinelui (2006), Psihologie interculturală. Repere teoretice şi diagnoze româneşti (2011).

Afiseaza modulele

Categorii
Price
lei lei
Filter
Produs adăugat la favorite

Noi și partenerii noștri stocăm și/sau accesăm informațiile de pe un dispozitiv, cum ar fi modulele cookie, și prelucrăm date cu caracter personal, cum ar fi identificatori unici și informații standard trimise de un dispozitiv, pentru reclame și conținut personalizate, măsurători de reclame și de conținut, informații despre publicul-țintă, precum și în scopul dezvoltării și îmbunătățirii produselor.
Cu permisiunea dvs., noi și partenerii noștri putem folosi date și identificări precise de geolocație prin scanarea dispozitivului. Puteți da clic pentru a vă da acordul cu privire la prelucrarea realizată de către noi și partenerii noștri conform descrierii de mai sus.
Vă rugăm să rețineți că este posibil ca anumite prelucrări ale datelor dvs. cu caracter personal să nu necesite consimțământul dvs., dar aveți dreptul de a refuza o astfel de prelucrare. Preferințele dvs. se vor aplica numai acestui site web.