Cărțile autorului Cristina Anisescu

Cristina Anisescu, licentiata in psiho-sociologie a Universitatii Bucuresti (1996), a urmat cursuri academice postuniversitare de „Comunicare si Relatii Publice” ale S.N.S.P.A. („David Ogilvy”), Bucuresti (2004); cursurile de masterat „Psihoterapii Psihanalitice” ale Facultatii de Psihologie-Sociologie-Stiinte Politice din cadrul Universitatii „Hyperion” din Bucuresti (2006); cursurile de masterat „Strengthering European Psychotherapy trough Innovative Methods and Unification of Standards (DEEP)”, sub patronajul Universitatii Sheffield, UK si al Federatiei Romane de Psihoterapie (2006). A publicat numeroase studii si cercetari. In prezent, este consilier superior al Directiei Cercetare din cadrul Consiliului National Pentru Studierea Arhivelor Securitatii.
Produs adăugat la favorite

Noi și partenerii noștri stocăm și/sau accesăm informațiile de pe un dispozitiv, cum ar fi modulele cookie, și prelucrăm date cu caracter personal, cum ar fi identificatori unici și informații standard trimise de un dispozitiv, pentru reclame și conținut personalizate, măsurători de reclame și de conținut, informații despre publicul-țintă, precum și în scopul dezvoltării și îmbunătățirii produselor.
Cu permisiunea dvs., noi și partenerii noștri putem folosi date și identificări precise de geolocație prin scanarea dispozitivului. Puteți da clic pentru a vă da acordul cu privire la prelucrarea realizată de către noi și partenerii noștri conform descrierii de mai sus.
Vă rugăm să rețineți că este posibil ca anumite prelucrări ale datelor dvs. cu caracter personal să nu necesite consimțământul dvs., dar aveți dreptul de a refuza o astfel de prelucrare. Preferințele dvs. se vor aplica numai acestui site web.