Cărțile autorului Simona-Mirela Miculescu

Simona-Mirela Miculescu a obtinut titlul de doctor in litere magna cum laudae la Universitatea „Babes-Bolyai” din Cluj-Napoca in 1999, iar studiile sale de relatii publice includ diploma de Public Relations Professional, obtinuta la prestigioasa George Washington University. Experienta sa in diplomatia publica e reprezentata de functiile de purtator de cuvint al MAE si consilier al ministrului Afacerilor Externe in 1993 si 1999, consilier de presa al Ambasadei Romaniei in SUA (Washington, DC, 1994-1998) si coordonator al Departamentului de Informatii Publice, Misiunea OSCE din Kosovo, Pristina (octombrie 1999 – decembrie 2000). Devenind prima femeie din Romania cu rang diplomatic de ambasador, a indeplinit, intre 2000 si 2004, functia de consilier prezidential si coordonator al Departamentului de Relatii Internationale din cadrul Administratiei Prezidentiale a Romaniei. In 2006, ambasadorul Simona Miculescu devine prima femeie specialist in comunicare din Romania ce lucreaza in Irak, unde activeaza in calitate de consilier principal al guvernului irakian pentru informatii, educatie si comunicare.

Afiseaza modulele

Categorii
Price
lei lei
Filter
Produs adăugat la favorite

Noi și partenerii noștri stocăm și/sau accesăm informațiile de pe un dispozitiv, cum ar fi modulele cookie, și prelucrăm date cu caracter personal, cum ar fi identificatori unici și informații standard trimise de un dispozitiv, pentru reclame și conținut personalizate, măsurători de reclame și de conținut, informații despre publicul-țintă, precum și în scopul dezvoltării și îmbunătățirii produselor.
Cu permisiunea dvs., noi și partenerii noștri putem folosi date și identificări precise de geolocație prin scanarea dispozitivului. Puteți da clic pentru a vă da acordul cu privire la prelucrarea realizată de către noi și partenerii noștri conform descrierii de mai sus.
Vă rugăm să rețineți că este posibil ca anumite prelucrări ale datelor dvs. cu caracter personal să nu necesite consimțământul dvs., dar aveți dreptul de a refuza o astfel de prelucrare. Preferințele dvs. se vor aplica numai acestui site web.