Cărțile autorului Grigore Ilisei

Grigore Ilisei (n. 1943, Malini, Suceava), absolvent al Facultatii de Filologie din cadrul Universitatii „Al.I. Cuza”, Iasi, a fost redactor-sef adjunct la Radio Iasi (1971-1983), director al Studioului teritorial de radio si televiziune Iasi (1990-1994); director al TVR Iasi (1994-1997). A debutat ca scriitor in revista Cronica (1970). Dintre volumele sale, amintim: „Reintoarcerea verii” (proza scurta, 1975), „Ceasul oprit” (roman, 1980), „Masa de biliard” (roman, 1983), „Portrete in timp” (interviuri, 1990), „De la vest tot la vest” (note de drum, 1992), „Pasaj de rate salbatice” (roman, 1996). La Editura Polirom au aparut: „Oleaca de taifas” (1998), „Divanuri duminicale. 16+2 interviuri marturisitoare” (2001).

Afiseaza modulele

Categorii
Price
lei lei
Filter
Produs adăugat la favorite

Noi și partenerii noștri stocăm și/sau accesăm informațiile de pe un dispozitiv, cum ar fi modulele cookie, și prelucrăm date cu caracter personal, cum ar fi identificatori unici și informații standard trimise de un dispozitiv, pentru reclame și conținut personalizate, măsurători de reclame și de conținut, informații despre publicul-țintă, precum și în scopul dezvoltării și îmbunătățirii produselor.
Cu permisiunea dvs., noi și partenerii noștri putem folosi date și identificări precise de geolocație prin scanarea dispozitivului. Puteți da clic pentru a vă da acordul cu privire la prelucrarea realizată de către noi și partenerii noștri conform descrierii de mai sus.
Vă rugăm să rețineți că este posibil ca anumite prelucrări ale datelor dvs. cu caracter personal să nu necesite consimțământul dvs., dar aveți dreptul de a refuza o astfel de prelucrare. Preferințele dvs. se vor aplica numai acestui site web.