Cărțile autorului Luca Dinulescu

Luca Dinulescu (n. 1979, Bucuresti), absolvent in 2002 al Facultatii de Regie de film a Universitatii Media, licentiat in regie de film al Facultatii Hyperion. In 2002 este colaborator al publicatiei de limba engleza din SUA Romanian Review. Debuteaza in iunie 2003, in Viata Romaneasca, cu o nuvela. Frecventeaza cenaclul „Formarea ideilor”, al prozatorului Constantin Stan, si pe cel al Uniunii Scriitorilor. A publicat in Ziua Literara si in revista Tomis din Constanta. Finalist al concursului de scenarii de lungmetraj TIFF-HBO 2005, cu scenariul That jazz again. Cistigator al concursului de proza „Tomiseisme”, organizat de revista literara Tomis in anul 2005. In 2004 a lucrat ca scenarist la Prima TV, iar din 2005 este scenarist rezident la Pro TV. In prezent, bursier al Uniunii Scriitorilor din Romania, cu proiectul „O istorie a literaturii romane in benzi desenate”.

Afiseaza modulele

Categorii
Price
lei lei
Filter
Produs adăugat la favorite

Noi și partenerii noștri stocăm și/sau accesăm informațiile de pe un dispozitiv, cum ar fi modulele cookie, și prelucrăm date cu caracter personal, cum ar fi identificatori unici și informații standard trimise de un dispozitiv, pentru reclame și conținut personalizate, măsurători de reclame și de conținut, informații despre publicul-țintă, precum și în scopul dezvoltării și îmbunătățirii produselor.
Cu permisiunea dvs., noi și partenerii noștri putem folosi date și identificări precise de geolocație prin scanarea dispozitivului. Puteți da clic pentru a vă da acordul cu privire la prelucrarea realizată de către noi și partenerii noștri conform descrierii de mai sus.
Vă rugăm să rețineți că este posibil ca anumite prelucrări ale datelor dvs. cu caracter personal să nu necesite consimțământul dvs., dar aveți dreptul de a refuza o astfel de prelucrare. Preferințele dvs. se vor aplica numai acestui site web.