Cărțile autorului Sanda Tomescu Baciu

Sanda Tomescu Baciu este prof. univ. dr., sefa Catedrei de limbi si literaturi scandinave din cadrul Universitatii „Babes‑Bolyai”, Cluj‑Napoca; Candidata Philologiae a Universitatii din Oslo si licentiata a Universitatii „Babes‑Bolyai”. A infiintat sectia de limba si literatura norvegiana a Universitatii „Babes‑Bolyai” in 1991. A fost aleasa in doua legislaturi consecutive membra a International Ibsen Committee. In 2003 i s‑a decernat Ordinul Norvegian Regal de Merit in grad de Cavaler, clasa I. A publicat lucrari in domeniul studiilor ibseniene in tara si in strainatate. De asemenea, este autoarea mai multor traduceri din literatura norvegiana.

Afiseaza modulele

Categorii
Price
lei lei
Filter
Produs adăugat la favorite

Noi și partenerii noștri stocăm și/sau accesăm informațiile de pe un dispozitiv, cum ar fi modulele cookie, și prelucrăm date cu caracter personal, cum ar fi identificatori unici și informații standard trimise de un dispozitiv, pentru reclame și conținut personalizate, măsurători de reclame și de conținut, informații despre publicul-țintă, precum și în scopul dezvoltării și îmbunătățirii produselor.
Cu permisiunea dvs., noi și partenerii noștri putem folosi date și identificări precise de geolocație prin scanarea dispozitivului. Puteți da clic pentru a vă da acordul cu privire la prelucrarea realizată de către noi și partenerii noștri conform descrierii de mai sus.
Vă rugăm să rețineți că este posibil ca anumite prelucrări ale datelor dvs. cu caracter personal să nu necesite consimțământul dvs., dar aveți dreptul de a refuza o astfel de prelucrare. Preferințele dvs. se vor aplica numai acestui site web.