Cărțile autorului Bobo

Bobo (Bogdan Burlacianu) s-a nascut in orasul Dorohoi, la initiativa parintilor Nelu si Maria, in plina amiaza a zilei de 1 septembrie, anul 1979. Nouasprezece ani mai tirziu termina liceul la clasa de informatica si paraseste orasul natal, dupa o existenta tipica de copil cuminte si, mai apoi, de adolescent timid. Invata sa cinte la chitara incepind din 1997 si continuind pina in zilele noastre. In 1998 intra la Biologie – Ecologie si Protectia Mediului – la Iasi. Intre timp face parte din trupa Teatrului Studentesc „Ludic”, iar in 2001 contribuie la nasterea trupei Fara Zahar. La 23 de ani s-a casatorit si s-a stabilit in Iasi. Anul 2003 ii aduce, prin lansarea primului album Fara Zahar, un inceput de viata profesionala care il va purta, in 2004, catre Bucuresti. Totusi, nu se stinge din viata...

Afiseaza modulele

Categorii
Price
lei lei
Filter
Produs adăugat la favorite

Noi și partenerii noștri stocăm și/sau accesăm informațiile de pe un dispozitiv, cum ar fi modulele cookie, și prelucrăm date cu caracter personal, cum ar fi identificatori unici și informații standard trimise de un dispozitiv, pentru reclame și conținut personalizate, măsurători de reclame și de conținut, informații despre publicul-țintă, precum și în scopul dezvoltării și îmbunătățirii produselor.
Cu permisiunea dvs., noi și partenerii noștri putem folosi date și identificări precise de geolocație prin scanarea dispozitivului. Puteți da clic pentru a vă da acordul cu privire la prelucrarea realizată de către noi și partenerii noștri conform descrierii de mai sus.
Vă rugăm să rețineți că este posibil ca anumite prelucrări ale datelor dvs. cu caracter personal să nu necesite consimțământul dvs., dar aveți dreptul de a refuza o astfel de prelucrare. Preferințele dvs. se vor aplica numai acestui site web.