Cărțile autorului Constantin Fântâneru

Constantin Fantaneru (1907-1975), prozator, poet si critic literar. Activitate publicistica la Prezentul, apoi la Universul si la Universul literar. In 1940 ii apar volumul de versuri Risul mortilor de aur si lucrarea critica Poezia lui Lucian Blaga si gindirea mistica. Interior, romanul sau de debut, publicat initial in 1932 si reeditat mai tirziu atit separat (1983), cit si in volumul Carti si o alta carte (1999 – editie critica, prefata, ingrijirea textului, note, bibliografie si indice de Aurel Sasu), a constituit un important eveniment literar, fiind primul roman al tinerei generatii a anilor ’30.

Afiseaza modulele

Categorii
Price
lei lei
Filter
Produs adăugat la favorite

Noi și partenerii noștri stocăm și/sau accesăm informațiile de pe un dispozitiv, cum ar fi modulele cookie, și prelucrăm date cu caracter personal, cum ar fi identificatori unici și informații standard trimise de un dispozitiv, pentru reclame și conținut personalizate, măsurători de reclame și de conținut, informații despre publicul-țintă, precum și în scopul dezvoltării și îmbunătățirii produselor.
Cu permisiunea dvs., noi și partenerii noștri putem folosi date și identificări precise de geolocație prin scanarea dispozitivului. Puteți da clic pentru a vă da acordul cu privire la prelucrarea realizată de către noi și partenerii noștri conform descrierii de mai sus.
Vă rugăm să rețineți că este posibil ca anumite prelucrări ale datelor dvs. cu caracter personal să nu necesite consimțământul dvs., dar aveți dreptul de a refuza o astfel de prelucrare. Preferințele dvs. se vor aplica numai acestui site web.