Cărțile autorului Antoaneta Zaharia

Antoaneta Zaharia (n. 1974), absolventa a ATF Bucuresti, sectia actorie, si studenta in anul al IV-lea la Facultatea de Psihologie si Stiintele Educatiei, este actrita la Teatrul Odeon. A scris piesele Ziua in care nu s-a intimplat nimic, jucata in regia Teodorei Herghelegiu, 2001, si a Clarei Flores, 2006, si Va pupa piticul din Franta, in regia lui Alexandru Dabija, 2005. Pentru rolul Copila din De ce fierbe copilul in mamaliga, de Aglaja Veteranyi, in regia lui Radu Afrim, a obtinut, in 2003, Marele premiu si Premiul pentru cea mai buna actrita la Festivalul de Teatru de la Piatra-Neamt, Premiul special al juriului la Festivalul de Dramaturgie Contemporana de la Brasov, iar in 2004 a fost nominalizata de UNITER pentru Cea mai buna actrita intr-un rol principal. Garsoniera in centru este romanul de debut al autoarei.

Afiseaza modulele

Categorii
Price
lei lei
Filter
Produs adăugat la favorite

Noi și partenerii noștri stocăm și/sau accesăm informațiile de pe un dispozitiv, cum ar fi modulele cookie, și prelucrăm date cu caracter personal, cum ar fi identificatori unici și informații standard trimise de un dispozitiv, pentru reclame și conținut personalizate, măsurători de reclame și de conținut, informații despre publicul-țintă, precum și în scopul dezvoltării și îmbunătățirii produselor.
Cu permisiunea dvs., noi și partenerii noștri putem folosi date și identificări precise de geolocație prin scanarea dispozitivului. Puteți da clic pentru a vă da acordul cu privire la prelucrarea realizată de către noi și partenerii noștri conform descrierii de mai sus.
Vă rugăm să rețineți că este posibil ca anumite prelucrări ale datelor dvs. cu caracter personal să nu necesite consimțământul dvs., dar aveți dreptul de a refuza o astfel de prelucrare. Preferințele dvs. se vor aplica numai acestui site web.