Cărțile autorului Frederic Sudre

Frederic Sudre este profesor la Facultatea de Drept din cadrul Universitatii Montpellier I si directorul Institutului de Drept European al Drepturilor Omului (L’Institut de Droit Europeen des Droits de L’Homme). A mai publicat: Realite et perspectives du droit communautaire des droits fondamentaux (coord., 2000), La Convention europeenne des droits de l’homme (2002), Le droit au respect de la vie familiale au sens de la Convention europeenne des droits de l’homme (coord., 2002), Le ministere public et les exigences du proces equitable (coord., 2003), La diffusion du modele europeen du proces equitable (coord., 2003), Les Grands arrets de la Cour europeenne des droits de l’homme (in colab., 2004).

Afiseaza modulele

Categorii
Price
lei lei
Filter
Produs adăugat la favorite

Noi și partenerii noștri stocăm și/sau accesăm informațiile de pe un dispozitiv, cum ar fi modulele cookie, și prelucrăm date cu caracter personal, cum ar fi identificatori unici și informații standard trimise de un dispozitiv, pentru reclame și conținut personalizate, măsurători de reclame și de conținut, informații despre publicul-țintă, precum și în scopul dezvoltării și îmbunătățirii produselor.
Cu permisiunea dvs., noi și partenerii noștri putem folosi date și identificări precise de geolocație prin scanarea dispozitivului. Puteți da clic pentru a vă da acordul cu privire la prelucrarea realizată de către noi și partenerii noștri conform descrierii de mai sus.
Vă rugăm să rețineți că este posibil ca anumite prelucrări ale datelor dvs. cu caracter personal să nu necesite consimțământul dvs., dar aveți dreptul de a refuza o astfel de prelucrare. Preferințele dvs. se vor aplica numai acestui site web.