Cărțile autorului Bogdan Voicu

Bogdan Voicu este doctor in sociologie, cercetator stiintific principal la ICCV, lector asociat la Universitatea din Bucuresti si la Universitatea „Lucian Blaga” din Sibiu si secretar general de redactie al revistei Sociologie romaneasca (2002-2004). Volume recente: Globalization, Integration and Social Development in Central and Eastern Europe (coord., 2003); European Integration from East to East. Civil Society and Ethnic Minorities in a Changing World (coord., 2004); Penuria pseudo-moderna a postcomunismului romanesc (2005, vol. I-II); Social Sciences Perspectives on the European Postcommunist Societies (coord., 2005), Viata sociala in Romania urbana (colab., Polirom, 2006) si Satul romanesc pe drumul catre Europa (coord., Polirom, 2006).

Afiseaza modulele

Categorii
Price
lei lei
Filter
Produs adăugat la favorite

Noi și partenerii noștri stocăm și/sau accesăm informațiile de pe un dispozitiv, cum ar fi modulele cookie, și prelucrăm date cu caracter personal, cum ar fi identificatori unici și informații standard trimise de un dispozitiv, pentru reclame și conținut personalizate, măsurători de reclame și de conținut, informații despre publicul-țintă, precum și în scopul dezvoltării și îmbunătățirii produselor.
Cu permisiunea dvs., noi și partenerii noștri putem folosi date și identificări precise de geolocație prin scanarea dispozitivului. Puteți da clic pentru a vă da acordul cu privire la prelucrarea realizată de către noi și partenerii noștri conform descrierii de mai sus.
Vă rugăm să rețineți că este posibil ca anumite prelucrări ale datelor dvs. cu caracter personal să nu necesite consimțământul dvs., dar aveți dreptul de a refuza o astfel de prelucrare. Preferințele dvs. se vor aplica numai acestui site web.