Cărțile autorului Mălina Voicu

Malina Voicu este doctor in sociologie, cercetator stiintific principal la ICCV (Institutul de Cercetare a Calitatii Vietii al Academiei Romane), conferentiar asociat la Universitatea „Lucian Blaga” din Sibiu si membru al grupului de teorie si al comitetului de coordonare la nivel european al European Values Study. Publica frecvent articole in volume internationale si sustine prezentari la conferinte stiintifice in Europa. Volume recente: Ce fel de bunastare isi doresc romanii? Despre legitimitatea politicilor sociale in Romania (2005), Viata sociala in Romania urbana (coautor, Polirom, 2006) si Satul romanesc pe drumul catre Europa (coord., Polirom, 2006).

Afiseaza modulele

Categorii
Price
lei lei
Filter
Produs adăugat la favorite

Noi și partenerii noștri stocăm și/sau accesăm informațiile de pe un dispozitiv, cum ar fi modulele cookie, și prelucrăm date cu caracter personal, cum ar fi identificatori unici și informații standard trimise de un dispozitiv, pentru reclame și conținut personalizate, măsurători de reclame și de conținut, informații despre publicul-țintă, precum și în scopul dezvoltării și îmbunătățirii produselor.
Cu permisiunea dvs., noi și partenerii noștri putem folosi date și identificări precise de geolocație prin scanarea dispozitivului. Puteți da clic pentru a vă da acordul cu privire la prelucrarea realizată de către noi și partenerii noștri conform descrierii de mai sus.
Vă rugăm să rețineți că este posibil ca anumite prelucrări ale datelor dvs. cu caracter personal să nu necesite consimțământul dvs., dar aveți dreptul de a refuza o astfel de prelucrare. Preferințele dvs. se vor aplica numai acestui site web.