Cărțile autorului Arthur Phillips

Arthur Phillips s-a nascut la Minneapolis in 1969 si a absolvit Universitatea Harvard. In copilarie a jucat in filme, iar la maturitate a devenit, pe rind, cintaret de jazz, scriitor de discursuri publice, om de afaceri fara prea mult succes si campion la concursul televizat Jeopardy!. Primul sau roman, Prague, a devenit bestseller in SUA si a primit premiul pentru debut oferit de Los Angeles Times, fiind tradus in unsprezece limbi. In prezent, autorul locuieste la New York, impreuna cu sotia si cei doi fii.

Afiseaza modulele

Categorii
Price
lei lei
Filter
Produs adăugat la favorite

Noi și partenerii noștri stocăm și/sau accesăm informațiile de pe un dispozitiv, cum ar fi modulele cookie, și prelucrăm date cu caracter personal, cum ar fi identificatori unici și informații standard trimise de un dispozitiv, pentru reclame și conținut personalizate, măsurători de reclame și de conținut, informații despre publicul-țintă, precum și în scopul dezvoltării și îmbunătățirii produselor.
Cu permisiunea dvs., noi și partenerii noștri putem folosi date și identificări precise de geolocație prin scanarea dispozitivului. Puteți da clic pentru a vă da acordul cu privire la prelucrarea realizată de către noi și partenerii noștri conform descrierii de mai sus.
Vă rugăm să rețineți că este posibil ca anumite prelucrări ale datelor dvs. cu caracter personal să nu necesite consimțământul dvs., dar aveți dreptul de a refuza o astfel de prelucrare. Preferințele dvs. se vor aplica numai acestui site web.