Cărțile autorului Radu Ciobotea

Radu Ciobotea, absolvent al Facultatii de Litere, Universitatea din Timisoara (1984), a fost redactor la publicatiile Flacara, Expres Magazin si Evenimentul zilei. Ca redactor-sef, a condus postul de televiziune TvT ’89, saptaminalul Banateanul si cotidianul Evenimentul zilei – Editia de Vest. In perioada 1991-1999 a fost corespondent de razboi pe fronturile din Slovenia, Croatia, Bosnia si Kosovo. In 2004, si-a luat doctoratul in literatura comparata, cu titlul „magna cum laude”, in cadrul Universitatii „Babes-Bolyai”, Cluj-Napoca, si al Universite d’Artois din Arras, Franta. In prezent, redactor-sef al saptaminalului Diasporaro (Londra), difuzat in numeroase tari europene, si conf. univ. dr. la Universitatea „Aurel Vlaicu”, Arad. A mai publicat: Intoarcerea la Shaolin (1995), Dupa Revolutie, tirziu (1996), Razboi fara invingatori (1998), Pantera roz ramine in vitrina (2003), Razboi cu Doctor Blues (2003), Une guerre sans vainqueurs (Editions Paris-Mediterranee, Paris, 2003), Reportaj si literatura. Eseu asupra reportajului romanesc si francez interbelic (2005). La Editura Cartea Romaneasca a aparut: Aparatorii, un senzational roman cinematografic care dezvaluie secretele istoriei nescrise din epoca lui Stefan cel Mare.

Afiseaza modulele

Categorii
Price
lei lei
Filter
Produs adăugat la favorite

Noi și partenerii noștri stocăm și/sau accesăm informațiile de pe un dispozitiv, cum ar fi modulele cookie, și prelucrăm date cu caracter personal, cum ar fi identificatori unici și informații standard trimise de un dispozitiv, pentru reclame și conținut personalizate, măsurători de reclame și de conținut, informații despre publicul-țintă, precum și în scopul dezvoltării și îmbunătățirii produselor.
Cu permisiunea dvs., noi și partenerii noștri putem folosi date și identificări precise de geolocație prin scanarea dispozitivului. Puteți da clic pentru a vă da acordul cu privire la prelucrarea realizată de către noi și partenerii noștri conform descrierii de mai sus.
Vă rugăm să rețineți că este posibil ca anumite prelucrări ale datelor dvs. cu caracter personal să nu necesite consimțământul dvs., dar aveți dreptul de a refuza o astfel de prelucrare. Preferințele dvs. se vor aplica numai acestui site web.