Cărțile autorului Oleg Serebrian

Oleg Serebrian (n. 1969) a studiat istoria si dreptul la Universitatea de Stat „Ion Creanga” din Chisinau si relatii internationale la Institutul European de Inalte Studii Internationale din Nisa. A urmat apoi specializari la Universitatea Edinburgh si la Institutul International pentru Administrare Publica din Paris. In 1998 si-a sustinut doctoratul in stiinte politice. In 1998-1999 a fost seful Directiei analiza politica din cadrul Ministerului de Externe al Republicii Moldova si purtator de cuvint al ministrului, iar intre 1999 si 2002, prorector al Universitatii Libere din Moldova (ULIM). Incepind cu 1998 a fost profesor invitat la diverse centre universitare din SUA si Europa, inclusiv la Universitatea Harvard, Universitatea din Varsovia, Institutul European de Inalte Studii Internationale din Nisa (din 2005 este si membru al Senatului institutului), Universitatea „Babes-Bolyai” din Cluj-Napoca etc. Din martie 2005 este deputat in Parlamentul Republicii Moldova. Este autorul volumelor Geopolitica spatiului pontic (1998), Politosfera (2001) si Politica si geopolitica (2004), precum si al mai multor studii in domeniul geopoliticii si al geografiei politice. In 2000, pentru meritele sale in dezvoltarea stiintelor politice, a fost decorat de presedintele Romaniei cu Ordinul „Steaua Romaniei” in grad de ofiter.

Afiseaza modulele

Categorii
Price
lei lei
Filter
Produs adăugat la favorite

Noi și partenerii noștri stocăm și/sau accesăm informațiile de pe un dispozitiv, cum ar fi modulele cookie, și prelucrăm date cu caracter personal, cum ar fi identificatori unici și informații standard trimise de un dispozitiv, pentru reclame și conținut personalizate, măsurători de reclame și de conținut, informații despre publicul-țintă, precum și în scopul dezvoltării și îmbunătățirii produselor.
Cu permisiunea dvs., noi și partenerii noștri putem folosi date și identificări precise de geolocație prin scanarea dispozitivului. Puteți da clic pentru a vă da acordul cu privire la prelucrarea realizată de către noi și partenerii noștri conform descrierii de mai sus.
Vă rugăm să rețineți că este posibil ca anumite prelucrări ale datelor dvs. cu caracter personal să nu necesite consimțământul dvs., dar aveți dreptul de a refuza o astfel de prelucrare. Preferințele dvs. se vor aplica numai acestui site web.