Cărțile autorului Cristina Ștefan

Cristina Stefan este licentiata a Facultatii de Filosofie (Universitatea Bucuresti, 1991), master in studii de gen (Scoala Nationala de Studii Politice si Administrative, 2000), licentiata a Facultatii de Sociologie si Asistenta Sociala (Universitatea Bucuresti, 2001), doctor in stiinte politice (Scoala Nationala de Studii Politice si Administrative, 2004). A publicat Datoria de existenta. Aspecte privind maternitatea (1999) si Familia monoparentala (ed. I, 2001). Este coautoare de manuale scolare si autoare de studii pe probleme de gen. La Editura Polirom a mai publicat: Lexicon feminist (coautoare, 2002), „Formarea elevilor pentru o viata personala din perspectiva privatitatii”, in Scoala la rascruce. Schimbare si continuitate in curriculumul invatamintului obligatoriu. Studiu de impact (2002) si Familia monoparentala. O abordare politica (2006).

Afiseaza modulele

Categorii
Price
lei lei
Filter
Produs adăugat la favorite

Noi și partenerii noștri stocăm și/sau accesăm informațiile de pe un dispozitiv, cum ar fi modulele cookie, și prelucrăm date cu caracter personal, cum ar fi identificatori unici și informații standard trimise de un dispozitiv, pentru reclame și conținut personalizate, măsurători de reclame și de conținut, informații despre publicul-țintă, precum și în scopul dezvoltării și îmbunătățirii produselor.
Cu permisiunea dvs., noi și partenerii noștri putem folosi date și identificări precise de geolocație prin scanarea dispozitivului. Puteți da clic pentru a vă da acordul cu privire la prelucrarea realizată de către noi și partenerii noștri conform descrierii de mai sus.
Vă rugăm să rețineți că este posibil ca anumite prelucrări ale datelor dvs. cu caracter personal să nu necesite consimțământul dvs., dar aveți dreptul de a refuza o astfel de prelucrare. Preferințele dvs. se vor aplica numai acestui site web.