Cărțile autorului Laxmi Paula Horan

Laxmi Paula Horan este psiholog, maestru Reiki, organizatoare de seminarii si autoarea mai multor lucrari in domeniu. Nascuta in SUA, si-a petrecut copilaria in Italia si Germania. Este licentiata in sociologie si literatura engleza in Marea Britanie si si-a luat masteratul si doctoratul in psihologie la San Diego (California). Dintre volumele publicate, mentionam: Empowerment through Reiki (Lotus Press, Twin Lakes, 1990, tradusa in 15 limbi), Abundance through Reiki (Lotus Press, Twin Lakes, 1995), The Ultimate Reiki Touch (Lotus Press, Twin Lakes, 2002), Core Empowerment (Full Circle Publishing Ltd, New Delhi, 2003), The 9 Principles of Self-Healing (Full Circle Publishing Ltd, New Delhi, 2003).

Afiseaza modulele

Categorii
Price
lei lei
Filter
Produs adăugat la favorite

Noi și partenerii noștri stocăm și/sau accesăm informațiile de pe un dispozitiv, cum ar fi modulele cookie, și prelucrăm date cu caracter personal, cum ar fi identificatori unici și informații standard trimise de un dispozitiv, pentru reclame și conținut personalizate, măsurători de reclame și de conținut, informații despre publicul-țintă, precum și în scopul dezvoltării și îmbunătățirii produselor.
Cu permisiunea dvs., noi și partenerii noștri putem folosi date și identificări precise de geolocație prin scanarea dispozitivului. Puteți da clic pentru a vă da acordul cu privire la prelucrarea realizată de către noi și partenerii noștri conform descrierii de mai sus.
Vă rugăm să rețineți că este posibil ca anumite prelucrări ale datelor dvs. cu caracter personal să nu necesite consimțământul dvs., dar aveți dreptul de a refuza o astfel de prelucrare. Preferințele dvs. se vor aplica numai acestui site web.