Cărțile autorului Susan Hodgson

Susan Hodgson a predat studentilor abilitatile cerute pentru obtinerea locului de munca dorit si tehnicile de interviu in cadrul South Bank University din Londra. A lucrat cu o gama larga de angajatori, pentru a stabili exact exigentele acestora in materie de personal, precum si cu persoane ce au urmat diferite cursuri, studenti si specialisti care intentionau sa-si schimbe cariera. In prezent este consultant pe probleme de cariera si scriitor profesionist, fiind stabilita in Dorset. A mai publicat Brilliant Psychometric and Other Selection Tests. What to Expect and How to Handle Them (Pearson Education, Londra, 2003) si An A-Z Careers and Jobs (Kogan Page, Londra, 2005).

Afiseaza modulele

Categorii
Price
lei lei
Filter
Produs adăugat la favorite

Noi și partenerii noștri stocăm și/sau accesăm informațiile de pe un dispozitiv, cum ar fi modulele cookie, și prelucrăm date cu caracter personal, cum ar fi identificatori unici și informații standard trimise de un dispozitiv, pentru reclame și conținut personalizate, măsurători de reclame și de conținut, informații despre publicul-țintă, precum și în scopul dezvoltării și îmbunătățirii produselor.
Cu permisiunea dvs., noi și partenerii noștri putem folosi date și identificări precise de geolocație prin scanarea dispozitivului. Puteți da clic pentru a vă da acordul cu privire la prelucrarea realizată de către noi și partenerii noștri conform descrierii de mai sus.
Vă rugăm să rețineți că este posibil ca anumite prelucrări ale datelor dvs. cu caracter personal să nu necesite consimțământul dvs., dar aveți dreptul de a refuza o astfel de prelucrare. Preferințele dvs. se vor aplica numai acestui site web.