Cărțile autorului Adrian Hatos

Adrian Hatos (n. 1972, Sfintu Gheorghe) este lector la Catedra de Sociologie-Asistenta Sociala a Universitatii din Oradea, doctor in sociologie. A publicat mai multe carti, dintre care mentionam: Cum se invata cetatenia activa?, Dragoste, contraceptie si saracie, volume de cercetare pe care le-a coordonat, si Economie, educatie si societate. Temele principale ale sociologiei educatiei (ed. I), toate aparute in 2004. A beneficiat de mai multe burse de specializare in strainatate si in tara si a fost implicat in numeroase proiecte de cercetare stiintifica fundamentala si aplicata, precum si in programe de dezvoltare sociala. Intre 2004 si 2005 a fost fellow al Colegiului Noua Europa din Bucuresti.

Afiseaza modulele

Categorii
Price
lei lei
Filter
Produs adăugat la favorite

Noi și partenerii noștri stocăm și/sau accesăm informațiile de pe un dispozitiv, cum ar fi modulele cookie, și prelucrăm date cu caracter personal, cum ar fi identificatori unici și informații standard trimise de un dispozitiv, pentru reclame și conținut personalizate, măsurători de reclame și de conținut, informații despre publicul-țintă, precum și în scopul dezvoltării și îmbunătățirii produselor.
Cu permisiunea dvs., noi și partenerii noștri putem folosi date și identificări precise de geolocație prin scanarea dispozitivului. Puteți da clic pentru a vă da acordul cu privire la prelucrarea realizată de către noi și partenerii noștri conform descrierii de mai sus.
Vă rugăm să rețineți că este posibil ca anumite prelucrări ale datelor dvs. cu caracter personal să nu necesite consimțământul dvs., dar aveți dreptul de a refuza o astfel de prelucrare. Preferințele dvs. se vor aplica numai acestui site web.