Cărțile autorului Maria Grazia Siliato

Maria Grazia Siliato s-a nascut la Genova. Este unul dintre cei mai prestigiosi arheologi si istorici contemporani, specialista in culturile din estul bazinului mediteranean. A intreprins calatorii de cercetare in Cipru, la Istanbul, in Israel si in Egipt si a publicat numeroase studii cu caracter istoric si arheologic, obtinind o larga recunoastere internationala. Cartile sale La Sindone di Torino (Giulgiul din Torino) si L’Assedio (Asediul) au fost adevarate bestselleruri, fiind traduse in numeroase limbi.

Afiseaza modulele

Categorii
Price
lei lei
Filter
Produs adăugat la favorite

Noi și partenerii noștri stocăm și/sau accesăm informațiile de pe un dispozitiv, cum ar fi modulele cookie, și prelucrăm date cu caracter personal, cum ar fi identificatori unici și informații standard trimise de un dispozitiv, pentru reclame și conținut personalizate, măsurători de reclame și de conținut, informații despre publicul-țintă, precum și în scopul dezvoltării și îmbunătățirii produselor.
Cu permisiunea dvs., noi și partenerii noștri putem folosi date și identificări precise de geolocație prin scanarea dispozitivului. Puteți da clic pentru a vă da acordul cu privire la prelucrarea realizată de către noi și partenerii noștri conform descrierii de mai sus.
Vă rugăm să rețineți că este posibil ca anumite prelucrări ale datelor dvs. cu caracter personal să nu necesite consimțământul dvs., dar aveți dreptul de a refuza o astfel de prelucrare. Preferințele dvs. se vor aplica numai acestui site web.