Cărțile autorului Stefan Cojocaru

Stefan Cojocaru este conferentiar universitar doctor in cadrul Departamentului de Sociologie si Asistenta Sociala a Facultatii de Filosofie si Stiinte Social-Politice de la Universitatea „Alexandru Ioan Cuza” din Iasi, unde preda cursuri de metodologia cercetarii sociologice, metodologia elaborarii proiectelor de interventie, metode apreciative de cercetare in asistenta sociala, evaluarea programelor si Video Interaction. Este licentiat in sociologie si politologie, fiind sef al promotiei 1996; a urmat cursurile de master in management social si dezvoltare comunitara; a primit premiul pentru cea mai valoroasa teza de doctorat in sociologie sustinuta in anul 2004, in cadrul Facultatii de Filosofie de la Universitatea „Alexandru Ioan Cuza” din Iasi. Este cercetator asociat al Institutului pentru Cercetarea Calitatii Vietii, Bucuresti, si director al Filialei Iasi a organizatiei Holt Romania. A publicat numeroase studii si cercetari in domeniul sociologiei si asistentei sociale, in care a abordat aspecte contemporane ale teoriilor si practicii in domeniul social, avind o bogata experienta in domeniul cercetarii si evaluarii programelor. La Editura Polirom a mai publicat: Metode apreciative in asistenta sociala. Ancheta, supervizarea si managementul de caz (2005), Proiectul de interventie in asistenta sociala. De la propunerea de finantare la proiectele individualizate de interventie (2006), Managementul de caz in protectia copilului. Evaluarea serviciilor si practicilor din Romania (2008).

Afiseaza modulele

Categorii
Price
lei lei
Filter
Produs adăugat la favorite

Noi și partenerii noștri stocăm și/sau accesăm informațiile de pe un dispozitiv, cum ar fi modulele cookie, și prelucrăm date cu caracter personal, cum ar fi identificatori unici și informații standard trimise de un dispozitiv, pentru reclame și conținut personalizate, măsurători de reclame și de conținut, informații despre publicul-țintă, precum și în scopul dezvoltării și îmbunătățirii produselor.
Cu permisiunea dvs., noi și partenerii noștri putem folosi date și identificări precise de geolocație prin scanarea dispozitivului. Puteți da clic pentru a vă da acordul cu privire la prelucrarea realizată de către noi și partenerii noștri conform descrierii de mai sus.
Vă rugăm să rețineți că este posibil ca anumite prelucrări ale datelor dvs. cu caracter personal să nu necesite consimțământul dvs., dar aveți dreptul de a refuza o astfel de prelucrare. Preferințele dvs. se vor aplica numai acestui site web.