Cărțile autorului Leonard Muha

Leonard Muha (n. 1974) este, din 1999, membru al trupei Ca$$a Loco, una dintre cele mai apreciate trupe din Romania. A fost o vreme jurnalist: corespondent al Evenimentului Zilei si redactor-sef adjunct la Radio Transilvania Bistrita, director de marketing si realizator matinal la Radio 21 Bistrita, editorialist la pagina de tineret a cotidianului Mesagerul de Bistrita-Nasaud. Cu trupa Ca$$a Loco a realizat zece videoclipuri, patru albume, primul reality show din Romania („Vara Ispitelor – 2001”) si primul sitcom romanesc „Ca$$a Loco” – 2002. Un rol pentru Andra reprezinta debutul editorial al lui Leonard Muha.

Afiseaza modulele

Categorii
Price
lei lei
Filter
Produs adăugat la favorite

Noi și partenerii noștri stocăm și/sau accesăm informațiile de pe un dispozitiv, cum ar fi modulele cookie, și prelucrăm date cu caracter personal, cum ar fi identificatori unici și informații standard trimise de un dispozitiv, pentru reclame și conținut personalizate, măsurători de reclame și de conținut, informații despre publicul-țintă, precum și în scopul dezvoltării și îmbunătățirii produselor.
Cu permisiunea dvs., noi și partenerii noștri putem folosi date și identificări precise de geolocație prin scanarea dispozitivului. Puteți da clic pentru a vă da acordul cu privire la prelucrarea realizată de către noi și partenerii noștri conform descrierii de mai sus.
Vă rugăm să rețineți că este posibil ca anumite prelucrări ale datelor dvs. cu caracter personal să nu necesite consimțământul dvs., dar aveți dreptul de a refuza o astfel de prelucrare. Preferințele dvs. se vor aplica numai acestui site web.