Cărțile autorului Hari Kunzru

Hari Kunzru (n. 1969) este un romancier britanic de origine indiana. Crescut in Essex, a studiat literatura engleza la Oxford, apoi a obtinut o diploma de master in literatura si filosofie la Universitatea din Warwick. In 1999, a fost distins cu titlul de Young Travel Writer of the Year, iar in 2004 a fost ales in consiliul executiv al PEN. In prezent, locuieste la Londra si lucreaza ca redactor la revistele Mute, Wired si Wallpaper. Iluzionistul (2002; Polirom, 2006), romanul sau de debut, s-a bucurat de un imens succes in Marea Britanie, fiind distins cu premiile Betty Trask (2002) si Somerset Maugham (2003) si nominalizat la alte citeva distinctii prestigioase, printre care premiul Whitbread pentru debut (2002) si W.H. Smith Literary Award (2003). In 2003 revista Granta l-a inclus in topul celor mai buni 20 de tineri romancieri britanici. Un an mai tirziu i-a aparut cel de-al doilea roman, Virusul (Polirom, 2005), devenit rapid bestseller international, care ii aduce Decibel Writer of the Year Award, iar in 2005 a publicat volumul de povestiri Zgomot.

Afiseaza modulele

Categorii
Price
lei lei
Filter
Produs adăugat la favorite

Noi și partenerii noștri stocăm și/sau accesăm informațiile de pe un dispozitiv, cum ar fi modulele cookie, și prelucrăm date cu caracter personal, cum ar fi identificatori unici și informații standard trimise de un dispozitiv, pentru reclame și conținut personalizate, măsurători de reclame și de conținut, informații despre publicul-țintă, precum și în scopul dezvoltării și îmbunătățirii produselor.
Cu permisiunea dvs., noi și partenerii noștri putem folosi date și identificări precise de geolocație prin scanarea dispozitivului. Puteți da clic pentru a vă da acordul cu privire la prelucrarea realizată de către noi și partenerii noștri conform descrierii de mai sus.
Vă rugăm să rețineți că este posibil ca anumite prelucrări ale datelor dvs. cu caracter personal să nu necesite consimțământul dvs., dar aveți dreptul de a refuza o astfel de prelucrare. Preferințele dvs. se vor aplica numai acestui site web.