Cărțile autorului Mark Lilla

Mark Lilla, licentiat in economie politica si stiinte economice la University of Michigan, a obtinut masteratul in politici publice si doctoratul in stiinte politice la Harvard. A predat la New York University, iar din 1999 este profesor de filosofie politica la University of Chicago; membru al Committee on Social Thought.
De acelasi autor: The Public Face of Architecture: Civic Culture and Public Spaces (coordonator impreuna cu Nathan Glazer, Free Press, 1987), G.B. Vico: The Making of an Anti-Modern (Harvard University Press, 1993), New French Thought: Political Philosophy (coordonator, Princeton University Press, 1994), The Legacy of Isaiah Berlin (coordonator impreuna cu Ronald Dworkin si Robert Silvers, New York Review Books, 2001).

Afiseaza modulele

Categorii
Price
lei lei
Filter
Produs adăugat la favorite

Noi și partenerii noștri stocăm și/sau accesăm informațiile de pe un dispozitiv, cum ar fi modulele cookie, și prelucrăm date cu caracter personal, cum ar fi identificatori unici și informații standard trimise de un dispozitiv, pentru reclame și conținut personalizate, măsurători de reclame și de conținut, informații despre publicul-țintă, precum și în scopul dezvoltării și îmbunătățirii produselor.
Cu permisiunea dvs., noi și partenerii noștri putem folosi date și identificări precise de geolocație prin scanarea dispozitivului. Puteți da clic pentru a vă da acordul cu privire la prelucrarea realizată de către noi și partenerii noștri conform descrierii de mai sus.
Vă rugăm să rețineți că este posibil ca anumite prelucrări ale datelor dvs. cu caracter personal să nu necesite consimțământul dvs., dar aveți dreptul de a refuza o astfel de prelucrare. Preferințele dvs. se vor aplica numai acestui site web.