Cărțile autorului Robert K. Yin

Robert K. Yin, licentiat magna cum laude la Harvard College (in istorie) si doctor la Massachusetts Institute of Technology, Department of Brain and Cognitive Sciences, este presedinte si director executiv al COSMOS Corporation, o companie de cercetare aplicata si stiinte sociale cu sediul in Bethesda (Maryland), care si-a inceput activitatea in 1980. De-a lungul anilor, COSMOS a finalizat cu succes sute de programe pentru agentii guvernamentale, fundatii private si alte organizatii pentru profit sau non-profit. Dr. Yin conduce proiectele de cercetare de la COSMOS, inclusiv pe cele care folosesc metoda studiului de caz.

Afiseaza modulele

Categorii
Price
lei lei
Filter
Produs adăugat la favorite

Noi și partenerii noștri stocăm și/sau accesăm informațiile de pe un dispozitiv, cum ar fi modulele cookie, și prelucrăm date cu caracter personal, cum ar fi identificatori unici și informații standard trimise de un dispozitiv, pentru reclame și conținut personalizate, măsurători de reclame și de conținut, informații despre publicul-țintă, precum și în scopul dezvoltării și îmbunătățirii produselor.
Cu permisiunea dvs., noi și partenerii noștri putem folosi date și identificări precise de geolocație prin scanarea dispozitivului. Puteți da clic pentru a vă da acordul cu privire la prelucrarea realizată de către noi și partenerii noștri conform descrierii de mai sus.
Vă rugăm să rețineți că este posibil ca anumite prelucrări ale datelor dvs. cu caracter personal să nu necesite consimțământul dvs., dar aveți dreptul de a refuza o astfel de prelucrare. Preferințele dvs. se vor aplica numai acestui site web.