Cărțile autorului Kirsten M. Lagatree

Kirsten M. Lagatree este scriitoare si producator radio cu multe premii cucerite. Lucrarile sale au aparut frecvent in „Los Angeles Times” si in alte publicatii din sudul Californiei. Autoarea are o diploma de studii postuniversitare in stiinte umaniste acordata de Universitatea din Chicago. A mai publicat: Checklist for Life: 104 Lists to Help You Get Organized, Save Time, and Unclutter Your Life (1999), Feng Shui at Work: Arranging Your Work Space to Achieve Peak Performance and Maximum Profit (1998) si Sizzling Sex: 242 Sure-Fire Ways to Heap Up Your Love Life (2002). De acelasi autor, la Editura Polirom a aparut: Feng Shui. Cum sa-ti aranjezi casa ca sa-ti schimbi viata (2005) si Feng shui la serviciu. Cum sa-ti aranjezi biroul (2005)

Afiseaza modulele

Categorii
Price
lei lei
Filter
Produs adăugat la favorite

Noi și partenerii noștri stocăm și/sau accesăm informațiile de pe un dispozitiv, cum ar fi modulele cookie, și prelucrăm date cu caracter personal, cum ar fi identificatori unici și informații standard trimise de un dispozitiv, pentru reclame și conținut personalizate, măsurători de reclame și de conținut, informații despre publicul-țintă, precum și în scopul dezvoltării și îmbunătățirii produselor.
Cu permisiunea dvs., noi și partenerii noștri putem folosi date și identificări precise de geolocație prin scanarea dispozitivului. Puteți da clic pentru a vă da acordul cu privire la prelucrarea realizată de către noi și partenerii noștri conform descrierii de mai sus.
Vă rugăm să rețineți că este posibil ca anumite prelucrări ale datelor dvs. cu caracter personal să nu necesite consimțământul dvs., dar aveți dreptul de a refuza o astfel de prelucrare. Preferințele dvs. se vor aplica numai acestui site web.